Tropical Mikrovit Hi-Protein Por 50ml/32g Dobozos

Halak-Hüllők

Tropical Mikrovit Hi-Protein Por 50ml/32g Dobozos

Termékkód: 77622
Raktár információ: Érdeklődjön
db

Nagy fehérjetartalmú, apróra morzsolt eledel halivadékoknak, hogy a kis halak könnyen meg tudják enni. Kivételesen gazdag összetétel kivváló minőségű, könnyen beépülő fehérjével, tápanyagokban gazdag tojássárgájával és ízletes, karotinoidokban gazdag krillel. Kielégíti a fiatal halak minden tápanyagszükségletét, serkenti növekedésüket és fejlődésüket. Az optimálisan kiegyensúlyozott vitaminok és nyomelemek garantálják az ivadékok kiváló kondícióját és egészségét, megelőzve minden olyan visszafordíthatatlan károsodást, amelyet ez anyagok bármelyikének hiánya okozhat (pl. angolkór). Az ivadékok étrendjének változatosabbá tételéhez javasoljuk a Mikrovit HI-PROTEIN más Mikrivit termékekkel való kiegészítését. Az etetést a sárgatest eltűnése után kell megkezdeni. Kis, de gyakori adagokkal etessük őket. Távolítsa el az akvárium aljáról az el nem fogyasztott táplálékot, vagy telepítsen csigákat, amelyek megeszik a maradékot.

összetevők:
hal és halszármazékok, gabonafélék, tojás és tojásszármazékok, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék (krillliszt: 8%), élesztők, növényi eredetű származékok, algák (spirulina platensis: legalább 1%), olajok és zsírok, ásványi anyagok (köztük zeolit: 1%)

tápértékkel rendelkező adalékanyagok kilogrammonként:
A-vitamin: 42500 NE; D3-vitamin: 2650 NE; E-vitamin: 180 mg; C-vitamin: 320 mg; béta-karotin: 145 mg; L-karnitin: 265 mg nyomelemek vegyületei:
E1 (Fe): 40 mg; E6 (Zn): 11,2 mg; E5 (Mn): 8,4 mg; E4 (Cu): 2 mg; E2 (I): 0,25 mg; E8 (Se): 0,24 mg; E7 (Mo): 0,06 mg
lecitin
színezőanyag:

asztaxantin: 80 mg.
antioxidánsok

analitikai összetevők:
nyersfehérje: 49%; nyersolajok és -zsírok: 8,5%; nyersrostok: 3%; nedvességtartalom: 6%

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek