Ferplast Kennel Baita 60 87014000

Kutya

Ferplast Kennel Baita 60 87014000

Termékkód: 87014000
Raktár információ: Raktáron
db

Ideális választás a kertjébe! A Baita szabadtéri kutyakennel FSC™-tanúsítvánnyal rendelkező fából, amely olyan erdőkből származik, amelyeket a szigorú környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági előírásoknak, valamint más ellenőrzött forrásoknak megfelelően, felelősségteljesen kezelnek.

A Baitát kifejezetten enyhén lejtős tetővel tervezték, amely lehetővé teszi az esővíz megfelelő elvezetését. Mint minden Ferplast fából készült kutyakennelen, a Baitán is különleges bevonási eljárásokat alkalmaznak belül és kívül is, hogy biztosítsák a maximális tartósságot és időjárás-állóságot. A nem mérgező, környezetbarát, penészedésgátló fedőfesték ellenáll az UV-sugárzásnak, vízlepergető és flow-coating technológiával vitték fel.

A Baita műanyag lábakkal felszerelt, amelyek elválasztják a talajtól. Különleges fémkampó gondoskodik arról, hogy a kutyaól teteje zárva maradjon, és lehetővé teszi a napi tisztításhoz és karbantartáshoz való nyitást is. Ha azt szeretné, hogy kutyája extra védelmet kapjon a hideg ellen, akkor kiegészítőként vásárolhat műanyag ajtót vagy Jolly párnát high-tech anyagból, amely vízálló és nagyon strapabíró.

Méretek:
Alap:
59 cm x 39,5 cm
Magasság: 39 cm
 

 

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek